Pielea uscata reprezinta o problema pentru numeroase persoane, atat femei, cat si barbati. Din fericire, exista produse bio si tratamente care faciliteaza hidratarea si regenerarea tesutului.

Pielea foarte uscata are cauze multiple, precum expunerea prelungita la soare si la vant, abuzul de substante chimice, folosirea unui sapun lipsit de calitate si dezechilibrele hormonale. Pielea uscata are drept cauze si o alimentatie nesanatoasa, fumatul si consumul de alcool.

De aceea, pe langa folosirea produselor bio de ingrijire a corpului, este indicat sa aveti o dieta sanatoasa, bazata pe legume, fructe, cereale, ulei de masline, nuci, supe si sa consumati multe ceaiuri si sucuri de fructe, fiind de evitat produsele fast food, bauturile carbogazoase, excesul de zahar, de tutun si de alcool.

Tratamentul pentru piele uscata si crapata se poate face cu ajutorul produselor bio. Cremele, lotiunile si gelurile bazate pe ingrediente naturale asigura ingrijirea optima a pielii. De-a lungul timpului, mai multe substante naturale si-au dovedit eficienta in ceea ce priveste tratarea pielii uscate.

Argila, uleiul de masline, uleiul de argan, uleiul de samburi de struguri, uleiul de cocos, lavanda, catina si galbenelele sunt de real ajutor si constituie remedii naturiste de exceptie. Lavanda calmeaza pielea si o catifeleaza, fiind si un bun remediu impotriva arsurilor si a intepaturilor de insecte.

Uleiul de masline si uleiul de cocos asigura o hidratare de exceptie. Pielea ramane catifelata, neteda, cu un aspect placut. Cremele pe baza de catina si galbenele ajuta la regenerarea pielii, mentinand-o tanara si elastica si constituie cel mai bun remediu impotriva imbatranirii tesutului.

Toate aceste creme au un miros placut si sunt usor de aplicat. Nu este nevoie sa va deplasati la salon, pentru tratamente costisitoare si ineficiente. Natura ofera remedii optime si ieftine.

Cremele bio reprezinta cea mai buna solutie, in cazul in care cautati tratament pentru piele uscata pe fata, tratament pentru piele uscata pe picioare, tratament piele uscata corp, tratament piele uscata maini.

4 thoughts on “Tratament pentru pielea uscata

  1. Un articol foarte pertinent pentru cei care activeaza in domeniul managementului proiectelor. Autorul a abordat subiectul intr-un mod accesibil si usor de inteles, prezentand beneficiile folosirii unui software specializat pentru gestionarea proiectelor. Recomand aceasta lectura tuturor celor interesati sa isi perfectioneze abilitatile de management.

  2. Managementul proiectelor este un aspect extrem de important in orice companie sau organizatie, iar acest articol ofera o perspectiva clara asupra acestui domeniu. Am apreciat inclusiv exemplele practice prezentate, care au ilustrat modul in care se pot aplica principiile expuse. Recomand cu incredere acest articol tuturor celor interesati de dezvoltarea profesionala.

  3. Am gasit acest articol foarte informativ si bine structurat. Autorul a reusit sa explice pe intelesul tuturor conceptele de baza legate de managementul proiectelor si beneficiile implementarii unui software dedicat. Este o lectura obligatorie pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de gestionare a proiectelor.

  4. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa afle mai multe informatii despre managementul proiectelor. Sunt prezentate in mod clar si concis metodele de organizare a unui proiect, precum si avantajele utilizarii unui software specializat. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor care lucreaza in domeniul managementului.

Comments are closed.