Covorul este un element important al decorului casei tale. In general, acesta se alege in functie de culoarea sau de motivele sale, dar mai sunt si alte criterii de care sa tii cont- materialul, dimensiunile sau formele sale.

Covor rotund sau dreptunghiular?

In mod evident, modelele de covoare rotunde vor arata mai bine sub o masa rotunda. Dar, atunci cand spatiul este mai restrans, este bine ca si covorul sa ii urmeze forma.

Iar daca apreciezi mobilierul cu linii drepte, covorul rotund va face ca ansamblul sa fie mai cosy.

Covoarele patrate sunt mai discrete iar cele drepunghiulare sunt mai clasice si stiu cum sa puna o incapere in valoare.

Materialele de privilegiat. Materialul covorului trebuie sa fie ales mereu in functie de efectul cautat. Astfel ca, lana este aleasa pentru efectul si aspectul sau mat, autentic si natural.

Materialele sintetice pot sa fie alese atunci cand se doreste un efect mai stralucitor si culori mai vii. Materialele naturale sunt cele mai placute la atingere si mai dese.

Ce dimensiune trebuie sa aiba covorul tau?

Tendintele decorative se schimba odata cu timpul. Inainte, se punea in fata canapelei. Dar, mai nou se poate pune si sub canapea, ceea ce inseamna ca poti alege si un covor mai mare.

Sub mobilier sau sub masa poate depasi 50 de cm pe o parte si alta.

Incaperile mai mici pot fi puse in valoare de un covor in nuante mai neutre sau uni. Cea mai importanta regula de care sa tii cont- covorul nu trebuie sa depaseasca un sfert din dimensiunea camerei unde vrei sa il pui.

Trebuie de asemenea, sa iti pui cele mai bune intrebari- pentru ce vei folosi covorul- pentru a delimita spatiile sau vrei sa incalzesti pur si simplu incaperea? Nu trebuie deci sa alegi un covor mai mic daca ai o canapea mare sau o masuta de cafea mare.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

5 thoughts on “Alegerea covorului potrivit pentru decorul casei tale

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit informatii valoroase despre tendintele actuale din domeniul tehnologic. Este fascinant sa observam cum avansurile tehnologice ne influenteaza atat de mult viata de zi cu zi si cum pot fi folosite in beneficiul nostru. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor pasionati de inovatie si progres.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei in viata noastra de zi cu zi. Este impresionant sa vedem cum schimbarile din domeniul digital au revolutionat modul in care interactionam cu mediul inconjurator. Autorul subliniaza importanta adaptarii la aceste schimbari si ne incurajeaza sa fim deschisi la noi experiente tehnologice.

  3. Sunt impresionat de nivelul detaliilor prezentate in acest articol. Autorul a acoperit toate aspectele importante legate de hosting si m-a ajutat sa inteleg care sunt cele mai importante criterii de selectie.

  4. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a lamurit multe nelamuriri legate de hosting. Acum stiu exact ce trebuie sa iau in considerare atunci cand aleg un serviciu de gazduire web.

  5. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre cum sa iti alegi cea mai buna solutie de hosting pentru site-ul tau. Am gasit sfaturile prezentate foarte practice si usor de urmat.

Comments are closed.