Ploile mai dese, zilele mai scurte si noptile reci ne imping in interiorul caselor noastre si, totodata, ne ofera ocazia de a incetini si de a ne reconecta cu noi insine si cu persoanele dragi.


Este ceva firesc sa ne simtim mai obositi pe masura ce zilele devin mai scurte si sezonul rece se apropie cu pasi repezi.

In loc sa consumati mai multe cesti cu cafea pentru a inlatura starea de oboseala, ati putea la fel de bine sa adoptati un ritm mai lent de viata, in care sa va prioritizati propria stare de bine.

Relaxarea incepe cu picioare fericite si papuci de casa

Dupa o zi lunga de munca, nimic nu este mai reconfortant decat simplul gest de a ne scoate pantofii si de a ne inmuia picioarele in apa calda.

Puteti adauga sare de baie sau uleiuri esentiale, cum ar fi lavanda sau menta, pentru o aroma relaxanta si pentru detensionarea picioarelor. Optati apoi pentru o pereche de sosete moi si papuci de casa confortabili.

Contrar zvonurilor, purtarea sosetelor in pat este foarte eficienta deoarece picioarele incalzite transmit creierului ca este timpul pentru culcare, pe langa faptul ca sustin o buna circulatie a sangelui.

Confort sporit cu papuci si paturi calduroase

Nimic nu va pregateste mai bine pentru anotimpul rece decat papuci si paturi cu textura moale si calda. Papucii de casa din bumbac plusat sau lana moale, dar si paturile din flanel, lana, bumbac tricotat sau material acrilic sunt foarte potrivite.

Culorile neutre, cum ar fi alb, bej, verde masliniu, maro deschis sau bleumarin sunt interpretate de ochi ca fiind linistitoare.

Citeste continuare articolului pe emedic.ro

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

6 thoughts on “Modalitati usoare prin care poti intampina sezonul rece

  1. Sunt de acord cu ideea ca digitalizarea este un factor cheie pentru succesul unei afaceri in ziua de azi. Cu cat suntem mai deschisi la inovatie si tehnologie, cu atat avem sanse mai mari sa ne dezvoltam si sa ne mentinem relevanta pe piata.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva clara asupra modului in care tehnologia poate influenta mediul de afaceri. Este important sa fim constienti de noile tendinte si sa ne adaptam pentru a ramane competitivi pe piata.

  3. Consider ca acest articol ar trebui sa fie citit de cat mai multe persoane, deoarece subiectul abordat este extrem de important pentru viitorul nostru. Felicitari autorului pentru documentarea amanuntita si argumentele bine structurate.

  4. Este incurajator sa vedem ca exista o preocupare crescuta pentru efectele pe care tehnologia 5G le poate avea asupra vietii noastre. Articolul ofera o perspectiva echilibrata si informatii valoroase pentru cititori.

  5. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Se evidentiaza clar avantajele tehnologiei 5G, dar si potentialele efecte negative asupra sanatatii si mediului inconjurator.

  6. Articolul este foarte interesant deoarece abordeaza o tema importanta legata de tehnologia 5G si impactul sau asupra mediului. Autorul ofera argumente solide si studii de caz relevante pentru a sustine afirmatiile sale.

Comments are closed.